Inschrijven

Voorinschrijving
De voorinschrijving voor de 5-km loop, de Healthclub Julien Teamloop en de PK 10 km loop start op 15 januari 2018 en blijft open tot en met 30 mei. Klik hier om in te schrijven.

Na-inschrijving
Na-inschrijven kan op de dag zelf tot een uur voor de start van een onderdeel bij de na-inschrijvingsbalie, voor sporthal t Gastland. Hiervoor geldt een meerprijs van € 2,00 voor de 5 en 10 km (€ 12). Meerprijs voor een team is € 6,00 (totaal € 36). Pinnen is niet mogelijk.

Inschrijving voor de Healthclub Julien Teamloop
De hoofdinschrijver schrijft het team in via deze link. Er wordt dan alleen naar zijn/haar eigen gegevens gevraagd. Vervolgens ontvangt de hoofdinschrijver een bevestigingsmail met een formulier. Hierop vult hij/zij de gegevens in van de overige teamleden. Alleen als de hoofdinschrijver dit formulier volledig ingevuld terugstuurt via info@cuneraloop.nl, kunnen wij ervoor zorgen dat alle teamleden niet alleen als team meedoen, maar ook als deelnemer aan de individuele 5-km. 

Tarieven
Inschrijftarief voor de 5 en voor de 10 km is € 10,00.
Inschrijftarief voor de teamloop is € 30,00 per team van 4 lopers. Dat betekent dat je met zijn vieren 1 startbewijs uitspaart.

Wat krijg je ervoor?
startnummer incl. tijdsregistratie
• een flesje sportdrank
• vers fruit en water bij de finish
• een herinnering
• gebruik van sportmassage
• een prachtig afwisselend, heuvelachtig parcours.

Meedoen aan de teamloop?
Samen lopen is leuker. Je stimuleert elkaar!
• Je komt in het individuele klassement van de 5 km én in het teamklassement
• Het is goedkoper: 4 startnummers halen en 3 betalen.

Teams kunnen divers zijn samengesteld: man/vrouw, jong/oud. We maken geen onderscheid in het klassement wat dit betreft.

Inschrijving
Je kan je hier  inschrijven.

Startnummers afhalen
Op de wedstrijddag zijn de startnummers af te halen vanaf 12.00 uur bij de balie voor ‘t Gastland.
Er worden geen startnummers vooraf opgestuurd.

Tijdsregistratie
Alle deelnemers lopen met een chip van Sportlead Facilities. Om ervoor te zorgen dat je tijd goed geregistreerd wordt, moet je deze aan je schoenveter bevestigen met een tiewrap. Deze krijg je tegelijkertijd met jouw startnummer. Bij de finish staan mensen die de chip weer innemen.

Op Inschrijven.nl kun je zien voor welke evenementen je hebt ingeschreven. Kopje controle linkermenu.

Reacties zijn gesloten.